Tett på knutepunktet Sæter, med fredelige villaer i nabolaget, utvikler vi et stilrent og gjennomtenkt boligbygg med 15 leiligheter vendt mot sørvest.
Sæter
Vi har valgt å arbeide med Lund+Slaatto Arkitekter
og Paulsen & Nilsen interiørarkitekter som har respekt for området og som finner glede i de små detaljene. Sammen utformer vi nøye gjennomtenkte planløsninger og et stilrent interiørkonsept for å lage et bygg du er stolt av å komme ut av, og glad for å komme hjem til.

Sæter

Et prosjekt av Pilares

Tett på knutepunktet Sæter, med fredelige villaer i nabolaget, utvikler vi et stilrent og gjennomtenkt boligbygg med 15 leiligheter vendt mot sørvest.

Vi har valgt å arbeide med Lund+Slaatto Arkitekter og Paulsen & Nilsen interiørarkitekter som har respekt for området og som finner glede i de små detaljene. Sammen utformer vi nøye gjennomtenkte planløsninger og et stilrent interiørkonsept for å lage et bygg du er stolt av å komme ut av, og glad for å komme hjem til.
Leilighetene vil variere i størrelse fra treroms på ca. 70 kvm til fireroms på ca. 130 kvm. Tentativ salgsstart i tredje kvartal 2019.
Meld din interesse for å være blant de første som mottar nyttig informasjon om prosjektet i tiden frem mot salgsstart.
Tom Z. Bliksmark
909 25 904
tzb@sem-johnsen.no
Et prosjekt av
Bomera
Et prosjekt av Pilares
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
Ok, ikke vis igjen.
Close
Informasjon om behandling av personopplysninger
Informasjonen du legger igjen i dette skjemaet behandles av Bomera AS («Bomera») som er behandlingsansvarlig. Dette betyr at Bomera er ansvarlig for behandlingen av dine opplysninger i samsvar med personopplysningslovens bestemmelser. Informasjonen brukes av Bomera til å registrere deg i vårt kunderegister på det/de prosjektene du har meldt interesse for.

Vi benytter også kontaktopplysningene du oppgir til å sende deg informasjon, markedsføring og kundeundersøkelser om dette prosjektet, samt andre prosjekter vi tror kan være relevante for deg. Vi (dette inkluderer megler for prosjektet) kan komme til å kontakte deg via telefon, mail, SMS eller post. Ønsker du ikke lenger å motta informasjon og markedsføring fra oss kan du avmelde deg i nederst i nyhetsbrevet eller ta kontakt med oss på epost: post@bomera.no