Moderne og spennende boliger med hage under himmelen.
Tigergården på Ensjø
Salgsstart 27. mai!
Nå starter endelig salget av Tigergåren på Ensjø! Vi bygger ca. 620 nye leiligheter i forvandlingen av Ensjø – et område fullt av liv og mennesker, der flere kulturtilbud er under planlegging og nye skoler kommer på plass.
Tigergården blir et variert og spennende sted å bo.
Her vil alle finne en løsning som passer sitt eget ønske og behov, uansett alder og livs-situasjon. Slikt skaper et variert, inspirerende og morsomt naboskap. Tigergården blir BREEAM sertifisert og er Europas ledende miljøsertifisering for bygninger.
Se boligvelger →
En hage ulik noen annen
Arkitekturen til Tigergården gjør den særegen i seg selv, men det er først når du kommer opp på taket, at du ser de virkelig sjeldne og verdifulle kvalitetene.
Les mer
Himmeltårnet
Du har sannsynligvis aldri bodd slik tidligere, og vil sannsynligvis aldri gjøre det igjen hvis du skulle finne på å flytte.
Les mer
Tilbake
En hage ulik noen annen
Arkitekturen, utformingen og beliggenheten til Tigergården gjør den særegen i seg selv. Men det er først når du kommer opp på taket, at du ser de virkelig sjeldne og verdifulle kvalitetene. Dette er langt, langt mer enn en takterrasse; dette blir en grønn, naturlig forlengelse av leiligheten din, et sted som vil berike bylivet på uendelig mange måter.

Takhagen blir et sosialt samlingspunkt med bord, benker, grill, utekjøkken og et lite drivhus i glass med kjøkkenbenk og langbord. Bursdag eller sommerfest? Drivhuset i hagen ligger og venter.
Tilbake
Himmeltårnet
Dette blir en signaturbolig. Du har sannsynligvis aldri bodd slik tidligere, og vil sannsynligvis aldri gjøre det igjen hvis du skulle finne på å flytte. Leilighetene i første etasje får utgang til egen uteplass, adskilt fra fellesområdene. Ellers blir det solrike balkonger i etasjene oppover, og store vindusflater som tar maks vare på sollyset som både vil strømme inn i leilighetene og samtidig gi utsikt over den levende byen på utsiden. Leilighetene får malte vegger, hvor veggen bak kjøkkeninteriøret og hele hovedsoverommet blir i en perfekt dempet blåtone med hint av grønt. Ellers blir veggene hvitmalte.

Gulvene blir 1-stavsparkett - brede, hvitpigmenterte eikestaver som skaper en følelse av klassisk eksklusivitet. Alle leilighetene får vannbåren varme i gulvene, bortsett fra på soverom, boder og tekniske rom. Store radiatorer er saga blott. Badet blir svært stilrent og eksklusivt, skuffer i lys eik, speil med sidelys, spotter med dimmer i tak, vegghengt toalett og vannbåren varme. Flisene blir i mørke toner, i stor og moderne størrelse. Noen av leilighetene får badekar som en tilvalgsløsning, resten har dusjnisje med dør i herdet glass.

Kjøkkenet blir levert fra HTH eller tilsvarende kvalitet og kommer i en glatt og grå finish med sort underlimt vask, armatur i krom og glassplate bak komfyren. Noen av hjørneleilighetene får vindu som går kant i kant i hjørnet med synlig søyle. Slike detaljer av byggets bærende konstruksjon er et klassisk grep brukt i moderne arkitektur og gir en internasjonal følelse – midt i Oslo.
Alle slags tilbud på alle kanter.
Når du flytter til Tigergården er det strengt tatt ikke noe poeng i å ramse opp tilbudene du har rundt deg; til det hadde listen blitt for lang. Barnehager, skoler dagligvare, apotek, treningssente – alle avstander regnes til fots og i minutter.
Last ned prospekt →
Torsdag 23/5: kl 15 -18
Fredag 24/5: kl 15-17
Lørdag 25/5: kl 13-15
Søndag 26/5: kl 13-15
Velkommen til vårt visnings-senter i Gladengveien 4
Det blir et eget sykkelverksted i 1. etasje, dette kan også brukes som smørebod for ski-entusiastene om vinteren.
T-banestasjonen ligger praktisk talt i kjelleren, tiden du bruker til stasjonen kan måles i sekunder. Derfra er du på Jernbanetorget på fem minutter.
Takhagen blir et sosialt samlingspunkt med bord, benker, grill, utekjøkken og et lite drivhus i glass med kjøkkenbenk og langbord.
Interessert?
Meld din interesse her.
Prospekt
Prisbetingelser
Kjøpsbetingelser
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
Ok, ikke vis igjen.
Close